UX/UI Portfolio Website




EN
UX / UI Portfolio Website

When I created my portfolio website, I wanted to create something personal and tell a story to the users. During the design process I chose a brutalist style with vibrant graphic elements to capture their interest. The advantage of this simple layout is that it doesn't distract users from the works, but still provides them a good visual experience. There's also a dark mode which protects the eyes from bright light. I've also designed the site to be responsive, so it's equally readable and enjoyable on desktop, tablet and mobile.


HU
UX / UI Portfólió Weboldal

A portfólió weboldalam létrehozásakor valami személyeset szerettem volna létrehozni, és egy történetet elmesélni a felhasználóknak. A tervezésnél egy brutalista stílust választottam élénk grafikai elemekkel, hogy megragadjam a felhasználók érdeklődését. Ennek az egyszerűbb stílusnak az előnye, hogy nem vonja el a felhasználók figyelmét a munkákról, mégis jó vizuális élményt nyújt nekik. Továbbá készült egy sötét mód is, amely jobban kíméli a szemet az erős fényektől. Az oldalt úgy terveztem meg, hogy az reszponzív legyen, így asztali számítógépen, tableten és mobilon egyaránt olvasható és élvezhető.






Made at the Media and Design Institute, EKCU Eger
Készült — Média és Design Intézet, EKKE Eger

Design: Áron Farsang
Consultant / Konzulens: Dániel Gyöngy

2023​​​​​​​
UX/UI Portfolio Website
Published:

UX/UI Portfolio Website

When I created my portfolio website, I wanted to create something personal and tell a story to the users. During the design process I chose a bru Read More

Published: