Rosan van Vugt's profile

Logo en huisstijl Bij Katrien 2023/2024

Nieuwe
Stichting huiskamer Bij Katrien
Al enkele jaren werk ik bij Bij Katrien in Den Bosch. Bij Katrien is de huiskamer in de binnenstad. Bewoners van het centrum van Den Bosch kunnen hier samen komen voor een leuke gratis activiteiten. Maar ook zomaar even binnenkomen voor een praatje en een kop koffie is mogelijk. Iedereen is welkom. 

Al een aantal jaar heeft Bij Katrien een logo dat minder bij de huidige tijd past en niet iedereen aanspreekt. De huisstijl is ook wat minder ontwikkeld. Aangezien ik al een aantal jaar bij Bij Katrien al grafisch designer werk en de social media pagina's bij houd. Werd er aan mij gevraagd een compleet nieuw logo en huisstijl te ontwerpen. Ook moest al het printwerk zoals flyers en stickers opnieuw ontworpen worden. Dit had ik hier voor nog nooit echt gedaan. Dus het was een uitdaging maar het eind resultaat mag er zijn.

Meer weten over Bij Katrien? www.bijkatrien.com / www.shopbijkatrien.com
Logo
Het huisje verwijst naar huiskamer en gezelligheid. Het hartje staat voor lief voor elkaar zijn en is een kleine verwijzing naar het oude logo. Het boogje onder het huis stelt een glimlach voor wat verwijst naar de slogan.
Kleine versie en icoon versie logo
Kleurpallet:
Nieuwe logo en huisstijl op print werk
Product labels
Flyer Bij Katrien dat ook als ansichtkaart gebruikt kan worden
Carnaval embleem
Flyer per activiteit
Activiteiten overzicht
Socialmedia Bij Katrien
Logo en huisstijl Bij Katrien 2023/2024
Published:

Logo en huisstijl Bij Katrien 2023/2024

Published: