Meo Klaklang's profile

Sleep well with miffy

Ik ben een hele grote fan van nijntje en thuis, in mijn kamer heb ik vooral heel veel knuffels ervan. Daarom dacht ik dat dit het perfecte moment was om zelf iets te maken!

Ik presenteer jullie; Sleep well with miffy 
Dit zijn mijn Smiskis en ze zochten een nieuwe plaats om inslaap te vallen. Ik heb voor hun de perfecte bed gemaakt van wol en met miffy gordijnen zodat ze niet gestoord kunnen worden. 

In de late avond beginnen de smiskis te shinen; ​​​​​​​
Natuurlijk beginnen we eerst met een aantal ideeën. Het plan was om zeker miffy's te gebruiken en deze te laten shinen door een lichtbron.
Tijdens het verhuizen kwam ik een houder tegen dat voor niks gebruikt werd, dus dacht ik dit te recycleren voor dit project! Ik wou ook zeker gebruik maken van plexiglas, maar vond dat dit niet genoeg kleur reflecteerde. Dus heb ik gebruik gemaakt van een folie om meer kleur en reflectie te creëren. Deze heb ik dan op de plexiglazen geplakt.

Ik ben dan begonnen met een doos te maken als schets om te zien hoe groot en breed het moet zijn en of ik beter ledlamp of ledstrips kon gebruiken.
Uiteindelijk heb ik gekozen voor ledstrips omdat dit makkelijker was om de doos mooier te versieren door gebruik te maken van watjes om zo een wolk effect te krijgen. Als er zonlicht op de folie komt verandert het dus van kleur wat ik echt super tof vind! En als laatste heb ik een ster gemaakt met de 3D-printer, omdat je zonder sterren niet kan slapen natuurlijk.
Sleep well with miffy
Published:

Sleep well with miffy

Published:

Creative Fields