Yılmaz Eren's profile

Sıfır Faizli Kosgeb 2018 Kredi Başvurma

Sıfır faizli Kosgeb kredisi ilk olarak 2016 ve 2017 yıllarında duyurulmuştu. Duyurulan bu kredi üzerine 400 binin üzerine kobi sıfır faizli kredi alabilmek için Kosgeb’e başvuruda bulundu. Bu evrede her ne kadar büyük bir çoğunluğu gerek SGK gerek vergi borçlarından dolayı sıkıntı yaşıyor olsa da faizsiz krediden yararlanan kişilerin sayısı da çok fazladır. Son zamanlarda her geçen gün artan ekonomik durgunluk olduğu için küçük ve orta dereceli esnaf 2018 yılında sıfır faizli kosgeb kredisi verilecek mi ve ne zaman verilecek sorularının cevaplarını merak ediyor. İlk 1 yıl ön ödemesi olmayan ve sıfır faizli olan bu kredilerin adeta esnafın can suyu değerinde olduğunu söyleyebiliriz.
Son günlerde esnafların en fazla dikkatini çeken kredilerin arasında başbakan Binali Yıldırım tarafından duyurulmuş olan KOSGEB nefes kredisidir. Bu kredi türü de büyük bir yankı uyanmasına yardımcı oldu ve krediye başvuru işlemleri 2 Nisan 2018 tarihinde başlamıştır.
Kosgeb Faizsiz Kredi Verilecek Mi?
Sıfır faizli Kosgeb 2018 kredi başvurusu ne zaman? Sorusundan ziyade bu kredi türünün 2018 yılında verilip verilmeyeceğini konuşmak daha mantıklı olacaktır. Kosgeb faizsiz kredileri incelediğimiz zaman ülkemizin ekonomik bakımdan zor süreçler geçirdiği dönemlerde daha fazla verildiğini görebiliyoruz. Bunun yanı sıra deprem veya sel gibi doğal afetler yaşandığı zaman da KOBİ’lere destek olunabilinmesi için verilmektedir. Her ne kadar genellikle ülke çapında çıkarılıyor olsa da bölge ve il çapında da sıfır faizli kredi çıkarıldığını görebilirsiniz.
Kosgeb sıfır faizli kredinin 2018 yılı içerisinde tekrar açılacağı ve KOBİ’lerin başvurularının kabul edileceği düşünülmektedir. KOSGEB tarafından açılan faizsiz krediye başvuru yapabilme adına duyuruları iyi bir şekilde takip etmeye özen göstermeniz gerekir. Kosgeb’in bu yıl içerinde sektörü biraz canlandırma adına tekrar faizsiz kredi verileceği düşünülüyor.
Sıfır Faizli Kosgeb 2018 Kredi Başvurma
Published:

Sıfır Faizli Kosgeb 2018 Kredi Başvurma

Published: