Evaç Mobilya's profile

Evaç Mobilya Yatak Odası Takımı



Yatak odası takımı arayışlarında genelde düğün hazırlıkları zamanında başlar. Çoğu zaman beğendiğiniz modeller çok çabuk değişebiliyor. Burdada tam olarak Evaç Mobilya Mimarlarının desteğini alarak hayalinizdeki yatak odası takımını yaptırabilirsiniz. Mimarlarımız evinize gelip detaylı ölçüleri aldıktan sonra evinize en uygun yatak odası takımını sizler için modelleyip sizlere sunuyorlar. Uygun gördüğünüz takdirde, beğendiğiniz ürün üretime giriyor ve 15 – 30 iş gününde ürün sizlere teslim oluyor.
Yatak Odası Modelleri?
Tarzınıza göre şekillenen yatak odası modellerimiz çeşit olarak avangart, klasik, spor, ceviz, beyaz, country, büyük başlıklı, ağaç olarak değişiyor. Genelde 2022 yatak odası takımı modeli olarak bu senenin en güzel rengi olarak seçilen gri rengine uygun olarak tasarladığımız Truva yatak odası takımı müşterilerimizin gözdesi haline geldi.
Yatak Odası Takımı Fiyatları?
Evaç Mobilyada 2022 Yatak odası takımı fiyatları 10.000 TL’den başlıyor. Her bütçeye uygun ve 24 ay taksit fırsatı ile sizlerde Evaç mobilya mağazalarına gelerek bütçenize uygun modellerimizi tercih edebilirsiniz. Uygun Ekonomik yatak odası takımı modellerimizi inceleyebilirsiniz. Tüm Türkiye’ye yatak odası takımı kurulum nakliye hizmetimiz mevcuttur.
Evaç Mobilya Yatak Odası Takımı
Published:

Evaç Mobilya Yatak Odası Takımı

Published:

Creative Fields